dimecres, 18 d’agost del 2010

15 dies amb italians

Durant aquests últims 15 dies he estat recorrent el sud de Groenlàndia, amb 5 parelles d'Italians més la guia Renata, també italiana. Hem realitzat el producte de “lo mejor de Groenlandia” i on jo he estat treballant com a ajudant de la guia. Aquesta ruta passa per tots els llocs possibles a visitar per aquesta zona, des de gran glaciars, grans parets, pobles i ciutats, o fins i tot per termes naturals. El cert és que pensava que se'm faria molt més dur els 15 dies, pel fet de la comunicació, però finalment he acabat “xapurrajant” l'italià, i sino a vegades optava per parlar-los amb català directament. La gran majoria dels dies han estat passats per aigua, cosa que va fer que es fes més dur el dia a dia. L'anècdota del viatge és que per estalviar-nos un recorregut de 4 hores amb barca, l'empresa va decidir que volaríem de Nanortalik a Qaqortoq, amb helicopter, quina passada!!
A l'arribada el hostel, Qassiarsuk, nit de festa gracies a l'orugo casola de mon pare, acompanyat d'aurores boreals.


3 comentaris:

 1. Buff. Jo durant el GR-11 he vist un munt d'helicopters aterrar davant dels meus nassos, però mai hi he pujat a cap! Quina enveja nano!! (Però jo tinc videos! jeje)

  Una abraçada ben forta company.
  Pau

  ResponElimina
 2. Hola company, fa molt de temps que no havia tornat a entrar al teu blog....ho vaig fer al principi de la teva aventura i ara que ja han passat dos mesos i mig.....increïble és la paraula que em surt després d'haver llegit i vist tota la teva aventura per aquestes terres. Espero que continuis gaudint del viatge i espero veure't aviat perquè ens expliquis tot en directe. Una gran abraçada. P.D Per si no ho saps les classes de la uni comencen el 13 de setembre.

  ResponElimina
 3. Ismaaaaaaaaaaa! Quan tornes? Ja tinc ganes de veure't i que ens expliquis totes les histories. Un petó molt fort

  ResponElimina